top of page
Zoeken
  • Algemene Bouwonderneming Debal Erik

Uw woning uitbreiden? Slimme oplossingen om extra ruimte te creëren

Vergroot uw woonruimte zonder te verhuizen met Algemene Bouwonderneming Debal Erik BVBA in Roeselare

Wenst u graag meer leefruimte in uw huis, maar wil u niet verhuizen? Gelukkig zijn er verschillende slimme oplossingen beschikbaar die u kunnen helpen om extra ruimte in uw woning te creëren. Bij Algemene Bouwonderneming Debal Erik BVBA, gevestigd in Roeselare, hebben we jarenlange ervaring in woninguitbreiding en bieden we praktische adviezen en diensten aan om uw dromen waar te maken.


energiebesparende systemen

1. Een aanbouw bouwen

Een populaire optie voor woninguitbreiding is het bouwen van een aanbouw. Hiermee kan u een nieuwe kamer of leefruimte toevoegen aan de bestaande structuur van uw huis. Of het nu gaat om een uitbreiding van de keuken, een extra slaapkamer of een gezellige leeshoek, onze experts kunnen samen met u de perfecte aanbouw ontwerpen en realiseren.


2. Een zolder of garage ombouwen

Heeft u een ongebruikte zolder of garage? Deze ruimtes bieden vaak veel potentieel voor extra woonruimte. Door ze om te bouwen tot bijvoorbeeld een speelkamer, home office of slaapkamer, kan u de beschikbare ruimte in uw woning aanzienlijk vergroten. Onze vakmensen kunnen u begeleiden bij het hele proces, van ontwerp tot uitvoering.


3. Een extra verdieping toevoegen

Als u uw woonruimte wil vergroten, overweeg dan om een extra verdieping aan uw huis toe te voegen. Met deze optie creëert u niet alleen extra kamers, maar verhoogt u ook de waarde van uw woning. Ons ervaren team kan dit project efficiënt en professioneel aanpakken.


Bij Debal Erik BVBA begrijpen we dat elke woninguitbreiding uniek is en specifieke behoeften heeft. Daarom werken we nauw met u samen om ervoor te zorgen dat het resultaat volledig aan uw verwachtingen voldoet.


Contacteer ons voor deskundig advies of om een afspraak te maken met onze experts in Roeselare. Laat ons u helpen bij het realiseren van de gewenste extra ruimte in uw huis!


5 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page