top of page
Zoeken
  • Algemene Bouwonderneming Debal Erik

Zeven essentiële tips voor een succesvolle verbouwing of renovatie

Bijgewerkt op: 5 jul. 2023


Bouwwerkzaamheden in goede banen leiden

Een verbouwing of renovatie van uw woning is een groot project. Bent u benieuwd hoe u de bouwwerkzaamheden het beste in goede banen kunt leiden? Wij zetten zeven essentiële tips voor u op een rijtje!


1. Maak een gedetailleerd plan

Uw huis verbouwen of renoveren begint met het maken van een gedetailleerd plan. Wat wilt u laten renoveren of verbouwen? Wat gaat u zelf doen en wat wilt u uitbesteden? Maak een lijst met wensen en vereisten.


2. Vergelijk opties

Vergelijk verschillende opties. Vraag offertes aan bij verschillende professionals en vergelijk ook de kosten van de materialen. Kies voor de opties die het beste bij uw budget en wensen passen.


3. Schakel de juiste professionals in

Het vinden van de juiste aannemer voor uw renovatie of verbouwing kan best een uitdaging zijn. Toch is een vakkundige aannemer hét geheim achter een succesvolle verbouwing of totaalrenovatie.


4. Beheer uw budget

Maak vooraf een goed financieel plan en houd ook tijdens de verbouwing de bouwkosten goed in de gaten. Houd rekening met de kosten van vergunningen. Houd altijd een spaarpotje achter de hand voor onverwachte uitgaven.


5. Bereid u goed voor

In een totaalrenovatie of verbouwing gaat vaak veel werk zitten. Huur tijdelijk een chalet in de buurt of ga ergens logeren als u een stofvrije én rustige uitvalsbasis wilt tijdens de bouwkundige werkzaamheden.


6. Kies voor duurzaam verbouwen

Duurzaam verbouwen is de toekomst. Kies daarom voor ecologische en milieuvriendelijke oplossingen en materialen. Een totaalrenovatie aannemer vertelt u hier graag meer over.


7. Neem de tijd

Zowel het maken van een bouwplan als de renovatiewerken kosten tijd. Houd hier rekening mee en wees geduldig. Het resultaat is de moeite waard.


Bent u op zoek naar een vakkundige aannemer? Contacteer dan Algemene Bouwonderneming Debal Erik uit Roeselare voor meer informatie of een offerte.

31 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page